Over ons

GoFastSteps is een webshop gespecialiseerd in elektrische steps, op dit moment verkopen we alleen elektrische steps, in de toekomst willen we uitbreiden naar een reperatie service om zo elke probleem zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. We zijn een jong en enthousiast team opgericht in 2020. We staan te poppelen om onze producten en services aan de consument aan te bieden en een glimlach als gevolg achter te laten. 

Missie

Onze missie is ervoor zorgen dat een elektrische step betaalbaar is voor een ieder, dit willen we bereiken door alleen online te verkopen. We hebben geen fysieke winkel,  enkel een webshop. Zo houden we onze kosten zolaag mogelijk en de verkoopprijs is meteen een stuk lager! Doordat een elektrische step betaalbaarder wordt kunnen er steeds meer mensen op een milieu vriendelijke wijze de weg op. En dit noemen we een win win situatie. 

Visie

Wat is mooier dan een ritje maken op een milieu vriendelijke wijze? Precies helemaal niets. Onze visie is daarom ook het verbeteren van de overall kwaliteit van de elektrische steps om zo ervoor te kunnen zorgen dat het efficiënter is als vervoersmiddel en dat we na 10 jaar meer elektrische steps zien dan scooters. Een schoner milieu daar gaan we fast voor!

 

Don't forget to enjoy the ride!